1 cup unsweetened shredded coconut Instructions Preheat the oven to 350°F Line a 9 x 13inch baking pan with parchment paper or grease generously with butter In a large bowl,
My mochi coconut nutrition facts-Today i'm straying from my usual ukulele videos to share my first cooking video!Thumbs up if you like cooking and baking!mochi is a rice fl
My mochi coconut nutrition factsのギャラリー
各画像をクリックすると、ダウンロードまたは拡大表示できます
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
「My mochi coconut nutrition facts」の画像ギャラリー、詳細は各画像をクリックしてください。
Makes 4 daifuku mochi cakes ½ cup mochiko sweet rice flour 1 tbsp ½ cup water 2 tbsp confectioner's sugar 25 tsp corn syrup Pinch salt 23 tbsp red bean paste, 4 strawberries,Step 3 Microwave Cover the bowl with plastic wrap and microwave on high for 1 minute Take it out of the microwave and flip mochi over (careful!
Incoming Term: my mochi coconut, my mochi coconut nutrition facts,
0 件のコメント:
コメントを投稿